Hos oss kan du delbetala via Klarna.

Fortbildningar för företag

Fortbildning innebär att vidareutbilda sig inom ett område. Har du personal som befinner sig mycket i trafiken, som kör långa sträckor eller behöver vara skickliga på att manövrera sin bil? Genom att erbjuda dina anställda en vidareutbildning ökar du individens säkerhet i trafiken likväl som stärker ditt eget varumärke då den anställde är en representant för ditt företag när den är ute och kör på vägarna.

Fortbildning kan man göra för bil, lastbil och buss. Visste du att din arbetsgivare är skyldig att skicka dig som har fordon i tjänst på en årlig fortbildning enligt Arbetsmiljöverket?

Ecodriving

Genom Ecodriving hjälper vi ert företag att hålla ner kostnaderna, dels på grund av mindre slitage för fordonet men även på grund av minskade bränslekostnader.

Begreppet Ecodriving i denna utbildning innebär att vi jobbar med förarens förmåga att planerar sin körning. Genom att fokusera på detta får föraren fler verktyg i hur man kan uppnå en mer säker, sparsam och effektiv körning.

Utbildningen anpassas självklart efter företagets vardag och dagliga verksamhet och efter genomförd utbildning erhåller samtliga deltagare ett signerat kursintyg.

Den här utbildningen lämpar sig för företag, organisationer eller föreningar som vill bli bättre på att köra mer sparsamt och tryggt i trafiken, och lämpar sig för stora likväl som små företag.

Skicka förfrågan

Manöverkörning

Trafiken kan vara en utsatt plats för företaget eftersom den anställdes körstil påverkar hur varumärket representeras i trafiken. Det är därför extra viktigt för företaget att säkerställa att alla anställda har en säker körstil.

Under en arbetsdag kan trafiken i allmänhet vara den farligaste miljön för den anställde som riskerar att hamna i svåra trafiksituationer. Vi vill stärka positiva värderingar i relation till bilkörning på arbetstid.

Med flera års erfarenhet i branschen har vi tagit fram en utbildning som lämpar sig för alla slags företag med bilar i trafiken där utbildningen bygger på ett samspel med företagets trafikpolicy och värdegrunder i trafikmiljön.

Den här utbildningen riktar sig till företag med yrkesförare eller anställda som kör mycket bil inom sitt yrke. Den lämpar sig också för företag som behöver en uppdatering av sin trafiksäkerhetspolicy eller behöver skaffa sig en helt ny.

Skicka förfrågan

Föreläsning

Som arbetsgivare finns det mycket att tänka på när det gäller att erbjuda sina anställda en säker och trygg arbetsplats i trafiken.

Arbetsmiljö och ergonomi kan i sig själv kännas som en tillräckligt stor puck att handskas med och i trafiken finns det dessutom fler aspekter att ta hänsyn till, så som trafikverkets nollvision gällande olyckor, en säker alkohol och drogpolicy och mycket mer.

Vi har samlat på oss mycket kunskap och erfarenhet genom våra många år i branschen, något som vi gärna delar med oss av. Boka en föreläsning så berättar vi mer om hur ni aktivt jobbar för en säker arbetsmiljö för era anställda i trafiken.

Skicka förfrågan

HLR

Att utbilda sin personal inom HLR kan innebära skillnad på liv och död. Vid hjärtstopp så räknas varje minute och en utbildad personal kan ingripa direkt när det behövs som mest.

Vi på Arlanda halkbana är certifierade inom HLR och ordnar regelbundet utbildningar för företag. Din personal får rätt kunskap för att effektivt ingripa om situationen uppstår.

Skicka förfrågan

Event

Visste ni att vi även ordnar event? Vi får regelbundet förfrågningar om att styra hela event för företag. Vi ordnar gärna mat och dryck i samband med våra utbildningar och andra erbjudanden. Hör bara av er i en förfrågan längst ner!

Skicka förfrågan

Bokningsförfrågan

Skicka en bokningförsfrågan till oss så återkommer vi med ett kundanpassat förslag på upplägg, tider och priser som passar för just ditt företag.
Fortbildning