Hos oss kan du delbetala via Klarna.

Riskutbildningar som skapar trygga förare

Arlanda Halkbana erbjuder riskutbildningar med målsättningen att utbilda skickliga och trygga förare. Vi vänder oss till dig med sikte på att ta körkort men även till företag för fortbildning och utbildning i trafiksäkerhet. Med vår målsättning att öka trafiksäkerheten skapar vi kvalitativa utbildningar likväl en erfarenhet som du sent kommer att glömma.
Kontakta oss

Allt för en smidig riskutbildning

Riktig halkbana

Våra banor är hala på riktigt. Utan hjälpmedel får du känna på hur det känns att förlora kontrollen, och lära dig att hantera det. Det ger dig en mycket mer verklighetstrogen uppleves och förbereder dig bättre för kniviga situationer.

Vi hämtar upp dig

För att göra det så enkelt som möjligt så erbjuder vi transfer från Märsta station till Arlanda Halkbana, tur och retur. Var du en bor i Stockholm eller Uppsala kan du enkelt ta dig in till Märsta där du blir upplockad.

Erfaren personal

Med över 30 år i branschen har vi både erfarenheten och kunskapen att utbilda framtida säkerhetsmedvetna förare i trafiken. Hos Arlanda Halkbana i Stockholm kan du vara säker på att du får den rätta utbildningen.

En populär bana i Sverige

Vår halkbana ligger belägen i Arlanda i anslutning till Märsta station. Vi erbjuder stora och generösa ytor på en högklassig bana. Visste du att, på samma bana som du genomför din halka, genomförs också några av Sveriges största utbildningar, produktlanseringar och event inom fordonsindustrin. Välkommen du också att bli en av alla förare på banan!

Våra fordon

På vår halkbana kör vi Toyota C-HR hybrid automatväxlade bilar och våra motorcyklar är av en nyare modell av Yamaha mt 07 där vi erbjuder alla klasser, lätt mc a1, mellan mc a2, och tung mc a.