Hos oss kan du delbetala via Klarna.
900 kr
Praktiskt, halkbana

Risk 1 bil

Riskutbildning del 1 är en obligatorisk kurs för B-körkort som även kallas för riskettan. Riskettan är en teoretisk utbildning.

Erbjudande

Köp ett riskpaket!

Hos oss kan du fåt ett paketpris för hela din riskutbildning. Du kan välja att boka båda dina utbildningar på samma dag, i mån av plats, eller välja att genomföra dem på olika dagar. Ett flexibelt och bra sätt för dig att själv kunna välja hur och när du vill genomföra din utbildning.

För att ta del av paketpriset börjar du med att boka halkbanan.

Gör bokning

Information om kursen

Vad gör man på riskettan?

Många dödsfall som sker i trafiken orsakas av bland annat alkohol, droger, oanvänt bilbälte och hög hastighet. Därför togs beslutet år 2009 om att riskutbildning 1 skulle införas som obligatorisk utbildning för B-körkort.

Vår vision är att ingen ska skadas i trafiken och med Nollvisionen som mål vill vi öka säkerheten för framtida förare.

Utbildningen ger dig som elev möjligheten att reflektera över viktiga frågor kring trafiksäkerhet och hur du kan påverka din körförmåga.

Gör din bokning

Observera: Var noggrann i nästa steg att skriva ner namn och personnummer på samtliga elever som ska delta i kursen.

Välj kurstillfälle

Villkor

  • För att du ska få genomföra riskutbildningen är det mycket viktigt att du till utbildningstillfället tar med dig en giltig, svensk legitimation. Till exempel ett pass, ID eller körkort.
  • Avbokning av kurs sker senast 3 dagar innan kursstart (72 h).
  • Vid missat kurstillfälle utan avbokning debiteras hela beloppet.
  • Vid sjukdom godkänns enbart avbokning med läkarintyg.
  • Om du bokar en svensktalande kurs måste du göra dig förstådd, vi har inte möjlighet att erbjuda tolk. Är man engelsktalande bokar man in sig på de engelska kurserna.